Wong jawa ana ora???

Wong jawa ana ora???



25 thoughts on “Wong jawa ana ora???

  1. Gilank Setiawan

    Mantapp .. Aku esih nang kampung mas.. Mbarah mbok ana loker nggo tuku klambi badaan koh 😀

Comments are closed.