Tengah wngi sopo ng kne sng drung turu ? iki…

Tengah wngi sopo ng kne sng drung turu ? iki cah, ene loker untuk spg/spb. Sampeyan seng minat dateng wae suwun 🙏



5 thoughts on “Tengah wngi sopo ng kne sng drung turu ? iki…

Comments are closed.