Sing ora mudik lebaran,sing lagi nganggur minat kerja nyuci motor…

Sing ora mudik lebaran,sing lagi nganggur minat kerja nyuci motor ning nggonku sms aku bae 085216555325 jakbar kebon jeruk,sarat ktp,asal jawa,ora cok mabuk,ora tatoan..nes ya ana,sistim bagi hasil.nyuci 5 ulie seket,10 ulih satus 15 ulih 150 sing serius sms bae utawa tlp 083896972656 no comen



9 thoughts on “Sing ora mudik lebaran,sing lagi nganggur minat kerja nyuci motor…

Comments are closed.