Nuju aja paniatan nuju aya pamagsadan Nuju ikhtiar kanggo keluarga…

Nuju aja paniatan nuju aya pamagsadan
Nuju ikhtiar kanggo keluarga mugia Allah marengkeun tur mafarin rizekina ka abdi.
Mugia Allah SWT enggal2 ngajawab naon anu janteun kebingungan ka bimbingan dinu hate.

Aaaammminn Ya'allah yarabal'alamin.

Nuju aja paniatan nuju aya pamagsadan 
Nuju ikhtiar kanggo keluarga mugia Allah marengkeun tur mafarin rizekina ka abdi.
Mugia Allah SWT enggal2 ngajawab naon anu janteun kebingungan ka bimbingan dinu hate.

Aaaammminn Ya'allah yarabal'alamin.


5 thoughts on “Nuju aja paniatan nuju aya pamagsadan Nuju ikhtiar kanggo keluarga…

  1. Teh Dini

    Dateng aja mas ke PT.snackzone di RUKO KTC Blog G 68-69 di deket lotemart Artha gading

Comments are closed.