25 thoughts on “Lowongan kerja kuli bangunan bagi yg minat… Gaji 90 perhari…

  1. Dhika Kiddrock

    hamzah.. proyek opo garap opo ? q lg golk krjaan..kui ketoe cocok . wa q 082243456089 lgsung ktmu ngko sore nk glm... q ng jln halim perdana kusuma

  2. Dimaz Hardianto Tarsosentono

    Seng gelem mangkat bareng ayo ngacung kusus wong jowo aku yo butuh gawean iki

Comments are closed.