Kanggo perantau jawa sing lg ning jakarta,sing lagi nganggur ki…

Kanggo perantau jawa sing lg ning jakarta,sing lagi nganggur ki ning nggonku isih kurang tenaga nggo krja steam motoor,penghasilane lumayan beda karo cucian motor liane,nyuci 5 hasile 50ewu,10 hasile 100ewu,15 hasile 150 ewu,sarate ktp asli,ora cok mabuk,ora tatoan,awake ora lemu,sing minat tlp aku 083896972656 jakarta barat pasar meruya,butue cepet dina iki



18 thoughts on “Kanggo perantau jawa sing lg ning jakarta,sing lagi nganggur ki…

  1. Steam Motor Bani Hasyim

    mese yo ono.nek sing minat lan bnr2 niat golet duit monggo teko dino iki...sarat dipostingan berlaku

Comments are closed.