Assalamuallaikum bilih aya lokerna mangga comen nuju butuh pisan pekerjaan tolon

Assalamuallaikum bilih aya lokerna mangga comen nuju butuh pisan pekerjaan tolongan abi nuju butuh pisan kanggo 2 orng bilih aya komen lulusan smp