18 thoughts on “alhmdulillh brkat loker grup ini saya skrg sdh bkrja d…

  1. STiven Jhon Stevanus

    Kang abdi lulusan SD tysa teu kang,ja asna meni hayang damel siga akang make peci siga ustad.mren ai damel di alfamaret mah loba kueh.

  2. STiven Jhon Stevanus

    Atu sa bubuhana kang ai lapar nyokot.mren teu lapar teing,bro2 ngarendah pugu hayang damel di alfamaret.ngen hanjakal boga ijazah SD.coba kang bejaken ka bos na ijazah SD bisa teu kituh.aya nu hayangen damel kituh meni pikarunyaen.

  3. STiven Jhon Stevanus

    Atu wios kang komo ngusapan bujur anu bahenoL mah mikin sumanget wae jigna xixixixixixixixixixi kang kunaon di alfamaret teu tysa ngahutang,

Comments are closed.