24 thoughts on “Ada yang berasal dari jawa ngapak ngga umur 17 sampai…

  1. Tzubaza Ozora

    Lgi butuh..wong 3..cuma sing nentukna aku..gaji cilik..cuma mangan turu udud kopi ditanggung aku kbeh..angger ws bisa dagang dewek.....sisteme nentukna dewek...arep bagi hasil ap gmn terserah sing dagang...

  2. Tzubaza Ozora

    Sing niat ora Wedi isin...ora gengsi...
    Gengsi ora kna nggo tuku Sega...sing minat inbok..no wa ap..mgko tek hubungi 1..1

  3. Andri Widodo

    wkwkwk...wis pada ngumpul kabeh durung..pada gawe komunitas ngapak baen apa nang jakarta ya kang lan mba..heehee..absen maning UP..

Comments are closed.