Riweuh gawe di Indonesia mah! Gawe teu pira, Syarat-syarat jiga…

Riweuh gawe di Indonesia mah! Gawe teu pira, Syarat-syarat jiga rek nyalon jadi presiden!
1. Surat Lamaran ( Emang na rek kawin?
)
2. Ijazah ( Emang kabisa jelema bisa di nilai tina ijazah? Can tentu! )
3. Mayoritas anu di butuhkeun awewe ( Emang ari anu neangan nafkah teh awewe kitu? Terus lalaki kudu naon? Cicing di dapur bari nyusuan
4. Batasan Usia ( Emang anu butuh dana teh barudak kaluaran kamari hungkul kitu? Puguh anu geus dewasa/boga anak pamajikan anu butuh dana mah! Lain nanaon, masalah beteng mah moal bisa di isukan keun wa euy
5. Tinggi badan ( Emang anu pinter/
pangalaman teh anu jangkung kitu? titah gawe jug tihang listrik daekeun mah!
6. Surat dokter ( Emang jelema arek cager salilana? Emang apal kitu datangna panyakit? Enya da fir'aun anu can pernah ngajaran bisul dina bujur!
7. SKCK ( Emang ningali bener henteu na jelema bisi dinilai tina skck? Cukup malaikat Rakib jeung malaikat atid we anu nilai bener salah na jelema mah, lain ku salembar kertas 30 rebuan
8. Make ADM meh gancang kapanggil ( Puguh gawe teh rek neangan duit lain kalah ngaluarkeun duit, aisia cageur? )-
Matak prinsip jelema mah kudu ulah urang ngungudag duit, tapi kumaha carana sangkan urang di udag-udag ku duit! Pelet bisa mah duit na Kade tong di bawa serius teuing ah, bawa happy we lah bari curhat saetik iyeu mah,,bari jeng loba nipu :DYg mau share boleh biar tau tuh perusahaan perusahaan,,maaf gan ane cuma nyabarin dari grup sebelah sekedar hibur aja hehehehehe



16 thoughts on “Riweuh gawe di Indonesia mah! Gawe teu pira, Syarat-syarat jiga…

  1. Rohman Rohman Tara Balaga

    Ari teu ngarti mh ngajedog ulah komen iye mh sunda mun rek komen sing sopan bisi di sueken ku aing sungutna

Comments are closed.