8 thoughts on “. Maaf numpang nanya, ada yg tau daerah Karawang ngga…

  1. Muhamad Rama Saputra

    . Rek naon kudu lempang tea puguh kendaraan loba, ngen Badi mah hoyong nyaho anu lebih genaheun naek naon

Comments are closed.