8 thoughts on “Loker sekitaran jakarta timur gan, bagi” info dong. Kerja apa…

  1. Iyon Mulyono

    Urung susah eh KTP lampung, narok lamaran dmna ae gk ada panggilan. Iki rencana arep golek nang jaktim ae lah, nang jakut kurang hoki

  2. Iyon Mulyono

    Hahahaa, yo emboh. Kan jare cerita orang" angel nek ktp lampung. Koe jakut mu nang ndi, cedak tmpt kawasan ora?

Comments are closed.