Just info : Receptionist area DKI Jakarta Gaji yang Ditawarkan…

Just info :

Receptionist area DKI Jakarta

Gaji yang Ditawarkan : Negotiable
Fasilitas & Tunjangan :
BPJS Ketenagakerjaan
Fitnes Centre

Responsibilities:

Answer incoming telephone calls, determines purpose of callers, and forwards calls to appropriate personnel and departments
Greet visitors/guests/members professionally, determining the nature and purpose of visit
Direct and escort visitors/guests/members to appropriate destination or waiting rooms
Schedule appointments maintaining & updating calendars, reminding respective personnel of the appointments

Requirements:

Minimum D3 from any major
Maximum 25 years old
Good communication and customer service skills
Good looking
Possess pleasant personality with excellent telephone etiquette
Have a Multi-tasking capability
Ability to build positive relationships with high level of interpersonal skills
Basic knowledge of Microsoft Office Applications, specifically MS Word and Excel

send your cv application to careers.id@celebrityfitness.com

Just info : 

Receptionist area DKI Jakarta

Gaji yang Ditawarkan : Negotiable
Fasilitas & Tunjangan :  
BPJS Ketenagakerjaan 
Fitnes Centre

Responsibilities:

Answer incoming telephone calls, determines purpose of callers, and forwards calls to appropriate personnel and departments
Greet visitors/guests/members professionally, determining the nature and purpose of visit
Direct and escort visitors/guests/members to appropriate destination or waiting rooms
Schedule appointments maintaining & updating calendars, reminding respective personnel of the appointments 

Requirements:

Minimum D3 from any major
Maximum 25 years old
Good communication and customer service skills
Good looking
Possess pleasant personality with excellent telephone etiquette
Have a Multi-tasking capability
Ability to build positive relationships with high level of interpersonal skills
Basic knowledge of Microsoft Office Applications, specifically MS Word and Excel 

send your cv application to careers.id@celebrityfitness.com


15 thoughts on “Just info : Receptionist area DKI Jakarta Gaji yang Ditawarkan…

  1. Niedta Olhip Thanadra

    Itu artinya dibutuhin resepsionis area dki jakarta, tugas.a menjawab panggilan tlpon masuk,mnntukan tujuan,menyapa pengunjung tamu langsung mengantarkan sesuai tujuan atau menunggu di kamar,pesyaratan minimal d3,usia max25,kmunikasi baik ,good lucking,menyenagkan,memiiliki kemmpuan multi waktu,mmbngun hubungan positif interpersonal,ngerti aplikasi dasar microsof office,word excel.. #hnyabantuyanggangerti..

  2. Idmansha Rorg

    @all : info terupdate nya blm ada, klo pny reverensi exs Rcpts di coba aja.
    *hal2 sputar pertanyaan dpt lsng di tnykn nanti pas di contact interview.
    Good luck...

  3. Mariea Youliea

    NUMPANG PROMOSI KAKAK....
    ➡Pengen punya penghasilan sendiri??
    ➡Pengen kerja tapi blum ada ijazah?
    ➡Pengen BISNIS ga punya modal gede?
    ➡Pengen kerja dirumah tapi bingung mau kerja apa? Aku ada solusiny..
    ➡Pengen bisnis tapi gak punya pengalaman?? Aku tau caranya..

    Bisnis pin konveksi aja, kerja mudah cuman copy paste n Bc di sosmed,,
    full bimbingan dari saya ☺,
    Cukup modal 1x aja, untungny berkali kali ��,
    bisa dikerjakan di rumah, tidak kena macet dimanapun dan kapanpun
    Serius chat me pin 5afdf14c wa 085728488608

  4. Dwi Nirmala

    Mas mungkin kalo ngasih info baiknya pake bahasa nasional aja.
    Karena kan tidak semua orang bisa mengartikan.

Comments are closed.